top of page

EatVegan

Prolećni vikend seminar veganske kuhinje na Fruškoj gori!

EatVegan
EatVegan

Time & Location

24 Mar 2023, 18:00 – 26 Mar 2023, 12:00

Sremska Kamenica, Šumska 1, Artiljevo 3/1, Sremska Kamenica 21208, Serbia

About the event

Kada čujemo reč vegan, prva asocijacija nas vodi načinu ishrane, druga etičkom stavu, a treća, ne i najmanje važna, odnosu prema životnoj sredini. 

Dvodnevni vikend-seminar na Fruškoj gori „EatVegan“ je namenjen veganima ili onima koji to žele postati, ili pak, onima, koji se tako ne osećaju, ali koji zdravoj ishrani ili zaštiti prirode pridaju veliki značaj.

Naša domaća kuhinja se bazira, isključivo, na namirnicama biljnog porekla. „Prva“ osoba u kuhinji je Goga, koja je 37 godina „bez mesa“ i 13 vegan. Goran (suprug) takodje, deca isto, unuci takodje…Sa Gogom se hrana sprema, uči i sa hranom eksperimentiše.

Vegani vole prirodu. Šetnja do Popovičkog jezera i Orlovog bojišta je prilika da se sa biljnim i životinjskom svetom Nacionalnog parka upoznate iz prve ruke. Kome peva slavuj? Koga progoni orao-mišar? Čije gnezdo vreba kukavica? Čije se kljucanje čuje tokom celog dana?

Vegani imaju „svoje“, specifične etičke stavove,...naročito kada misle ili govore o slobodama i pravima životinja i drugih moralnih subjekata. Večernji razgovori na temu Etike i životne sredine su prilika da se ove teme dublje istraže.

- 2 noćenja, 5 obroka & program

- Cena učešća po osobi je 100e.

- Rezervacije se zatvaraju 20. marta

Preko 35 godina istraživanja u raznim poljima ishrane, kroz milion recepata, preko mnogo pročitanih knjiga, daju mi za pravo da kažem da će svi naši prijatelji, gosti, putnici namernici, učesnici u raznim projektima, kao i naši dragi volonteri, uživati u dobro izbalansiranoj, a opet gurmanskoj i zdravoj ishrani.

Za više informacija, kontaktirajte nas! 

Tickets

  • Kotizacija za seminar

    Cena uključuje: - 2 noćenja - 5 obroka (doručak, ručak, večera) + osveženje - Program radionica pripreme hrane, recepte, prezentacije i diskusije na etičke teme, vođena šetnja po šumi, prezentacija održivih praksi našeg domaćinstva

    €100.00
    +€2.50 service fee
    Sale ended

Total

€0.00

Share this event

Popunjen

bottom of page